Skatermiljø ved DGIhuset?

Et dynamisk "street" miljø er åbenlyst et af de højeste ønsker fra Børnenes by- mødet. Allerede nu er der både planer om og midler til at fylde lidt flere aktiviteter op omkring DGIhuset. Men hvad er det vigtigste? 

Det skal bla. Lokalforum og ungeforum arbejde sammen om at finde ud af. Derfor samler vi lige nu inputs fra forskellig side, som så skal blive til en konkret liste med ønsker op til området deroppe. Så hvis du har ideer, ønsker eller måske lige frem erfaring med, hvad der kunne gøre sig godt deroppe, så henvend dig meget gerne til os så hurtigt som muligt.

Filmen om Vordingborg.

I foråret/sommeren 2021 vil vi indgå i et produktionssamarbejde med AD Media om at lave en bosætningsfilm om Vordingborg. Filmen kommer i stand med hjælp fra annnoncører fra byens erhvervsliv. Vi opdaterer løbende, men tjek evt. allerede nu lignende film ud på www.landsbyfilm.dk og skriv gerne til os med gode ideer. Vi får brug for glade mennesker på opagelsesdagen. Information om dette gives også til generalforsamling og på Facebook.

Vordingborg Middelaldergarde.

Da lokalforummet var i sin spæde start, blev vi kontaktet af fægteklubbens Fun´n´fight-afdeling, som var ved at grave starthullerne til Vordingborg Middelaldergarde. Det er nu blevet til en forening, og vi skal nok komme til at høre meget mere til denne. Her er Line repræsenteret i bestyrelsen.